Een omgewaaide schutting? Of een andere vorm van schade aan uw schutting door storm? Dan bent u bij storm-schade.nl aan het juiste adres!
Wij kunnen de bestaande schutting repareren door deze weer recht te zetten (herplaatsen) of door gebroken schermen en/of palen te vervangen.
Ook kunt u bij ons terecht voor het volledig slopen en afvoeren van de beschadigde schutting. Waarna wij een nieuwe schutting kunnen plaatsen.

In veel gevallen kunt u voor stormschade bij uw verzekeraar terecht;
Schade aan en rond het huis valt onder de opstalverzekering.
Losgewaaide dakpannen,schade door een omgevallen boom of bijvoorbeeld een omgewaaide schutting wordt vaak gezien als schade in de woning waardoor dit valt
onder de inboedelverzekering.

Voor specifieke stormschade willen de meeste verzekeraars pas meewerken als er sprake is geweest van windkracht 7, bij een claim onder de noemer ‘stormschade’
kan dan ook gecontroleerd worden of er daadwerkelijk sprake is geweest van een dusdanig krachtige storm bij uw huis.

Het is daarom erg belangrijk dat u, bij schade aan de schutting, erfscheiding of anderszins uw polis goed controleert of contact opneemt met uw verzekeraar!
Mocht uw schade buiten de verzekering vallen dan kunnen wij u al onze diensten tegen een scherpe prijs aanbieden!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en/of afspraak!

Nieuwe schutting
Wanneer de schade dusdanig groot is, of u om een andere reden liever een nieuwe schutting heeft, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij bieden beton-hout combinaties aan in 19-planks en 21-planks varianten, maar ook traditionele betonschuttingen en volledig houten schuttingen of bijzondere ontwerpen.

De mogelijkheden zijn legio;

Naast de gebruikelijke rechte schermen bieden wij ook toog- en sierschermen.
Verticale of horizontale schermen.
Met of zonder afdekkappen of bijvoorbeeld met een muurbalk over de gehele lengte van de schutting.

Met of zonder beugellatten (waardoor de bevestigingsbeugels van de schermen niet meer zichtbaar zijn). Enkele en dubbele poorten met op maat gemaakt kozijn.
De keuze in houtsoort: grenen,vuren, douglas en bankirai.

Betonnen palen en platen zijn beschikbaar in verschillende kleuren (zoals anthraciet of wit). Palen met bol, punt of topvlak (geen bol/punt)
Enkelzijdige en dubbelzijdige platen.
Enkele of (drie)dubbele platen, gladde platen of een van de verschillende motieven; rots, steen, hout etc.

Neem gerust een kijkje in ons fotoboek voor een impressie van de mogelijkheden of ideeën. (klik op een foto om deze te vergroten)

Wij opereren vanuit de regio Eindhoven en zijn dan ook spoedig ter plaatse voor schuttingreparaties in Eindhoven, Helmond, Geldrop-Mierlo, Nuenen c.a., Best, Son en Breugel, Laarbeek, Gemert, Heeze-Leende, Veldhoven, Eersel, Valkenswaard, Bergeijk, Aalst, Someren, Asten en andere plaatsen in de regio.