Stormschade specialist wordt je niet zomaar. Het is belangrijk dat je, je vak als timmerman verstaat en communicatief goed vaardig bent. Omdat wij bij storm-schade alles voor en met de klant regelen, waaronder de communicatie met de verzekering. Door ons mede te richten op het repareren van schuttingen en poorten hebben wij zeer veel (spoed)reparaties uitgevoerd.
De meesten van ons zijn ooit begonnen op het dak, onze vaste mensen hebben daarom ook veel spoedreparaties uitgevoerd aan daken (lekkages).
Door de jaren heen bouw je zo een specialisme op!

Daarnaast zijn wij ook specialist op het gebied van boeiboorden, gevelbekleding, daklijsten en (het repareren van) goten.
Jarenlange ervaring in de hout- en betonbouw. Denk hierbij aan het plaatsen van schuttingen, poorten, schuren, carports, tuinhuizen, aanbouwen etc. Zowel het plaatsen van de fundering als de wanden, kozijnen en het dak vallen onder onze werkzaamheden, op dat gebied zijn we echt allround.
Zodoende hebben wij ook ruime ervaring opgebouwd in het plaatsen van zowel dakbeschot als dakbedekking.
Daarnaast werken we op projecten samen met verschillende dakspecialisten waardoor we alles op dit vlak aan kunnen bieden.

Kijk hieronder om onze recente werken te bewonderen!